direct naar de content
theaterhetonderdak541
theaterhetonderdak541
date
product
prijs
aantal
totalen

loading...

naar winkelmand
boekje nieuwsbrief

COVID-19

Update 25 februari 2022 

Met ingang van vrijdag 25 februari vervallen in ons theater bij de voorstellingen en concerten alle coronamaatregelen. Dit betekent dat u weer naar binnen kan zonder een coronatoegangsbewijs (vaccinatie of herstelbewijs, of middels testen voor toegang). Ook een mondkapje en de 1,5 meter zijn niet langer verplicht. Theaters hebben geen vaste sluitingstijden meer en dus gelden onze reguliere sluitingstijden weer. Vanaf 13 maart 2022 beginnen onze avondvoorstellingen weer om 20.15u zoals u van ons gewend bent.

Luchtbehandeling

Voor wat betreft onze airconditioning en luchtcirculatie hanteren we altijd de richtlijnen van het RIVM. Deze richtlijnen geven op dit moment geen eenduidig uitsluitsel over de effecten van airconditioning en luchtventilatie op de verspreiding van het coronavirus, of hoe we hier als theater het beste mee om kunnen gaan. Natuurlijk houden we de aanscherpingen van de RIVM rond dit thema nauwlettend in de gaten, en zullen we eventuele aanpassingen zo snel mogelijk doorvoeren. Momenteel wordt er gezorgd voor genoeg frisse en gezonde lucht in de zaal. Onze luchtbehandelingsinstallatie is zo  ingesteld, dat de lucht in de zaal niet kan worden gerecirculeerd. Er wordt alleen buitenlucht aangevoerd. U kunt hierdoor enigszins tocht ervaren.

Algemene richtlijnen 

Vertoont u symptomen of is iemand uit uw huishouden ziek? Blijf dan thuis!

Overige informatie 

Op onze website houden we alle actuele voorstellingsinformatie zo goed mogelijk bij. Echter kan het zijn dat er nog voorstellingen gaan verschuiven of dat er extra kaarten beschikbaar komen voor voorstellingen die eerder door het maximale  aantal bezoekers beperkt waren in zaalbezetting. Houd onze website in de gaten voor alle actuele informatie. We danken u allen voor uw begrip, geduld en medewerking en kijken ernaar uit u snel weer te ontvangen in ons theater.