Film Passe-partout

Ook dit seizoen staan er weer films op het programma van het theater. Achttien keer per jaar draait er een film, vaak twee keer per maand, altijd op een donderdagavond. Het genre is arthouse/feelgood movie. Uitsluitend kwaliteitsfilms, vaak bekroond. Van de 18 filmvoorstellingen dit seizoen zijn de titels van de films van september tot en met december 2018 al bekend; zie hieronder en het programmaoverzicht. De overige films (januari tot en met mei 2019) worden later bekend gemaakt.

Per film geldt de vaste, lage prijs van € 5,00 per persoon, te voldoen op de avond aan de kassa.

Voor dit seizoen doen we u opnieuw een prachtige aanbieding: een passe-partout voor alle 18 films voor de prijs van € 45,00 in plaats van € 90,00! Zo bent u er altijd zeker van dat u de filmvoorstelling kunt bijwonen en betaalt u slechts € 2,50 per film!

Een passe-partout kunt u op drie manieren aanvragen:

  • Via de website: U vult uw naam in, wanneer u voor uzelf de passe-partout wilt bestellen en u betaalt via IDEAL de kosten. Het ‘kaartje’ dat u uitprint, wisselt u de eerste filmavond om voor uw passe-partout

  • Wilt u een passe-partout voor iemand anders aanvragen? Stuur dan een e-mail naar info@hetonderdak.nl. U vermeldt daarin uw naam, gegevens en uw IBAN nummer van uw bank. Verder vermeldt u ook de naam en voorletters van de persoon voor wie de passe-partout bestemd is. Wij maken de gevraagde passe-partout op zijn of haar naam en incasseren de kosten van uw bankrekening.

  • Via het uitneembare bestelformulier in het midden van dit programmaboekje. We hebben van elke aanvrager de naam- adres- woonplaatsgegevens nodig. Minimaal van één persoon zijn of haar IBAN-nummer om het geld te kunnen incasseren. Ook het e-mailadres en telefoonnummer is noodzakelijk. De passe-partout wordt op naam uitgegeven en is niet overdraagbaar. In alle gevallen ligt de filmpasse-partout voor u klaar op de eerste filmavond in september.

Voor de filmvoorstellingen worden niet meer dan 50 kaarten per voorstelling verkocht. Waar u ook in de zaal zit, u heeft in de hele zaal een goede plaats. Tijdens de film is het toegestaan drankjes mee naar binnen te nemen. De films beginnen altijd om 20.15 uur en er is een korte pauze. De foyer is 30 minuten voor aanvang van de film geopend.

Genres