Film Passe-partout

Ook dit seizoen staan er weer films op het programma van het theater. Achttien keer per jaar draait er een film, vaak twee keer per maand, altijd op een donderdagavond. Het genre is arthouse/ feelgood movie. Uitsluitend kwaliteitsfilms, vaak bekroond. Van de 18 filmvoorstellingen dit seizoen zijn de titels van de films van september tot en met december 2017 al bekend; zie onsnprogrammaoverzicht. De overige films (januari tot en met mei 2018) worden later via onze website bekendgemaakt. Voor de filmdata: zie het programmaoverzicht in het boekje.

Per film geldt de vaste, lage prijs van € 5,00 per persoon, te voldoen op de avond aan de kassa. Voor dit seizoen doen we u opnieuw een prachtige aanbieding: een passe-partout voor alle 18 films voor de prijs van € 45,00 in plaats van € 90,00!

Zo bent u er altijd zeker van dat u de filmvoorstelling kunt bijwonen en.. u betaalt slechts € 2,50 per film!

Een passe-partout kunt u aanvragen met het uitneembare bestelformulier in het midden van dit programmaboekje of via e-mail naar info@hetonderdak.nl. Om de passe-partout te kunnen maken hebben we van elke aanvrager de naam-, adres- en woonplaatsgegevens nodig, alsmede zijn of haar IBAN-nummer om het geld te kunnen incasseren. Ook het e-mailadres en telefoonnummer zijn noodzakelijk. De passe-partout wordt op naam uitgegeven en is niet overdraagbaar. Voor de filmvoorstellingen worden niet meer dan 50 kaarten per voorstelling verkocht. Waar u ook zit, u heeft in de hele zaal een goede plaats.

Tijdens de film is het toegestaan drankjes mee naar binnen te nemen. De films beginnen altijd om 20.15 uur en er is een korte pauze. De foyer is 30 minuten voor aanvang van de film geopend.

Genres