direct naar de content
theaterhetonderdak541
theaterhetonderdak541
date
product
prijs
aantal
totalen

loading...

naar winkelmand
boekje nieuwsbrief

Film Passe-partout

Films altijd op donderdag

Ook dit seizoen staan er weer films op het programma van het theater. Achttien keer per jaar draait er een film, vaak twee keer per maand, altijd op een donderdagavond.

Het genre is arthouse/feelgood movie. Uitsluitend kwaliteitsfilms, vaak bekroond. Anders dan voorgaande jaren maken wij dit jaar gebruik van een licentie die geen openbare nieuwsberichten toestaat. 

Wij mogen je wel persoonlijk onze filmnieuwsberichten sturen. In de filmberichten krijg je informatie over de films (beschrijving, trailer, genre, filmduur).

Wil je op de hoogte blijven van de films & trailers: wordt dan lid van de Facebookgroep 'Filmtheater Onderdak

Voor dit seizoen doen we u opnieuw een prachtige aanbieding: een passe-partout voor alle 18 films voor de prijs van € 55,00Een passe-partout aanvragen:

1. Via de website: U vult uw naam in, wanneer u voor uzelf de passe-partout wilt bestellen en u betaalt via IDEAL de kosten. Het ‘kaartje’ dat u uitprint, wisselt u de eerste filmavond om voor uw passe-partout

2. Een passe-partout voor iemand anders aanvragen? Stuur dan een e-mail naar info@hetonderdak.nl. U vermeldt daarin uw naam, gegevens en uw IBAN nummer van uw bank. Verder vermeldt u ook de naam en voorletters van de persoon voor wie de passe-partout bestemd is. Wij maken de gevraagde passe-partout op zijn of haar naam en incasseren de kosten van uw bankrekening.

Voor de filmvoorstellingen wordt een beperkt aantal kaarten per voorstelling verkocht. Waar u ook in de zaal zit, u heeft in de hele zaal een goede plaats. Tijdens de film is het toegestaan drankjes mee naar binnen te nemen. De films beginnen altijd om 20.15 uur en er is een korte pauze. De foyer is 30 minuten voor aanvang van de film geopend.