Steve van der Wagt

A special guitar night door studenten

11-05-2019
20:15
€ 7,50

Steve’s Guitarschool: een begrip in Teylingen. Steve zijn passie voor muziek weet hij met veel enthousiasme over te brengen op zijn studenten. Deze avond neemt Steve u mee in de wereld van de gitaar. U mag genieten van diverse stijlen, uitgevoerd door een selectie van studenten van alle leeftijden.

“Ik ben Laura, ik wil leren zingen en gitaar spelen”, zo kwam een meisje van 11 jaar voor het eerst bij Steve. Inmiddels zijn we ruim 10 jaar verder en heeft Laura Beekman haar debuutalbum uitgebracht, samen gewerkt met Nick & Simon en horen we haar singles op de radio. Rosa van der Vlugt kwam ook al jong bij Steve. Zij heeft zich ontwikkeld tot een allround performer, maker en docent. En last but zeker niet least: Pam MacBeth! Kortom: een avond waarin de gitaar centraal staat, een avond genieten!

De zaal is deze avond ingericht met zowel zitplaatsen als statafels. U heeft bij deze voorstelling dus geen gegarandeerde zitplaats. Tevens is tijdens de voorstelling de bar in de foyer geopend, zodat u tussendoor een drankje kunt halen.

Genres