The American Country Legends

A night at the Opry

muziek
21-10-2017
20:15
€ 20,00

Wat krijg je, als je wereldhits uit de Country en West Coast muziek, laat spelen door internationaal ‘Award Winning’ topmuzikanten?Een gegarandeerd onvergetelijke avond! Het publiek wist ‘The American Country Legends’ massaal te vinden in het eerste seizoen. Een tweede seizoen met een nieuwe show kon dan ook niet uitblijven. Een veel gehoorde reactie van het publiek was: ‘Bedankt voor eindelijk weer eens een heerlijke avond uit!’ en ‘Wat een emotie, we waanden ons even (terug) in Nashville’.

Ook dit seizoen bezorgen leading ladies Lana Wolf, Pam MacBeth (Nashville), zanger/gitarist Wim van de Vliert en de andere artiesten, u kippenvel! Lana Wolf, die de show heeft samengesteld, werkt met internationale producers en muzikanten, schrijft, produceert en neemt albums op in New York, Nashville en London. Voorgaande, in combinatie met liefde voor mooie muziek en jarenlange ervaring als radio-dj (3FM, KX Radio o.a. naast Rob Stenders), is de basis voor een prachtige en emotionele reis, langs pure en bekende Country en West Coast muziek: ‘The American Country Legends’.

Met dit seizoen als thema 'The Grand Ole Opry’. Een moderne Country en West Coast voorstelling die de ware muziekliefhebber natuurlijk niet mag missen! De show ‘The American Country Legends’ is, naast een ode aan grote Country en West Coast artiesten, ook een feest van herkenning met hits van The Eagles, Linda Ronstadt, Willie Nelson, Bonnie Raitt, Dixie Chicks, Emmylou Harris, Patsy Cline, Glen Campbell, Vince Gill, James Taylor en Creedence Clearwater Revival. De artiesten van deze show kijken niet alleen terug naar toen. Ook in de huidige popmuziek zijn Country en West Coast breed aanwezig. Naast Dolly Parton en Kenny Rogers komen ook Shania Twain, Garth Brooks en Lady Antebellum voorbij. 

Lana Wolf – Zang/Gitaar  Pam MacBeth – Zang/Gitaar Wim van der Vliert- Gitaar/zang Johan Jansen – Pedal Steel/Dobro Ad Welten – Bas/Contra Bas/zang Joost van Es – Fiddle/Mandoline/zang André Sommer – Toetsen/zang/gitaar/steel Erik Albers- Drums/zang

Genres