Vuile Huichelaar

De vijfde van

muziek
08-04-2018
20:15
€ 24,00

De Vijfde van... Vuile Huichelaar: dat betekent groot feest! 'We moeten praten'…als een vrouw dát zegt, maakt de man dat hij weg komt. Mannen. Een onuitputtelijke bron van inspiratie. Vol goede moed blijven we knokken om ze te begrijpen en om begrepen te worden. Want dat vrouwen ingewikkelde wezens zijn, zullen we niet ontkennen.

Paulette Willemse en Saskia van Zutphen maakten als ervaringsdeskundigen hét meezingprogramma Vuile Huichelaar voor de bedrogen vrouw en hebben zich sindsdien ontwikkeld tot entertainers van hoog niveau. Verschillende typetjes met elk hun eigen kijk op relaties en het leven passeren de show. Een schitterend repertoire uit de oude en nieuwe doos afgewisseld met sketches, conferences en hilarische filmpjes. Al vijf programma’s lang laten Paulette en Saskia honderden vrouwen lachen en zingen. Vuile Huichelaar is een ervaring waar je gelukkig van wordt en die je niet mag missen!

‘De Vijfde van...Vuile Huichelaar’: Nú al een klassieker! Wederom een grote hoeveelheid schitterende, klassieke en hilarische (meezing)liedjes én een stoet aan typetjes met herkenbare problemen passeren de revue. Ook deze show moet je meemaken!

Genres