The Cosmic Carnival

Fleetwood Mac, The incredible story

07-Sep-19
20:15
€ 20,00

Eind jaren zestig veroverde het Britse Fleetwood Mac de wereld met een mix van rauwe powerblues en psychedelica. De hitlijsten werden bestormd met nummers als ‘Oh Well’, ‘Black Magic Woman’ en ‘Need Your Love So Bad’.

Dramatische wendingen in de persoonlijke levens van de muzikanten zorgden voor tal van bezettings wisselingen, waarna de band in nog geen tien jaar transformeerde tot één van de populairste popgroepen aller tijden. Met de Amerikaanse songwriters Stevie Nicks en Lindsey Buckingham aan het roer werd in 1978 het album ‘Rumours’ uitgebracht.

The Cosmic Carnival vertelt het indrukwekkende verhaal van deze bijzondere band. Van de bluesperiode in het London van de jaren zestig tot aan de Amerikaanse hitsuccessen van de jaren zeventig en daarna. Klassiekers als ‘Albatross’,‘ Dreams’ en ‘Go Your Own Way’ passeren de revue.

De zaal is deze avond ingericht met alleen statafels. Er zijn bij deze voorstellingen dus geen zitplaatsen beschikbaar. Tijdens de voorstelling is de bar in de foyer geopend, zodat u tussendoor een drankje kunt halen.

Genres