Kaartverkoop seizoen 2017/2018 gestart

Nieuw theaterseizoen bij t Onderdak in september van start !

Op zondag 21 mei werd voor aanvang van de laatste cabaret voorstelling van dit seizoen : “Ga-Bie-Jer” van Javier Guzman de nieuwe theater gids overhandigd aan wethouder Cultuur Arno van Kempen van de Gemeente Teylingen...

24 May

Nieuw theaterseizoen bij t Onderdak in september van start !

Op zondag 21 mei werd voor aanvang van de laatste cabaret voorstelling van dit seizoen : “Ga-Bie-Jer” van Javier Guzman de nieuwe theater gids overhandigd aan wethouder Cultuur Arno van Kempen van de Gemeente Teylingen.

Het is een mooi gevarieerd programma geworden met daarin een mix van muziek-, cabaret-, toneel- en jeugdvoorstellingen. Het nieuwe seizoen biedt meer topmuziek. Oude bekenden zoals de HaZes Blues Band, Pam MacBeth en Pater Moeskroen zijn weer te horen maar ook nieuwe pareltjes zoals: Cesar Zuiderwijk, Marcel de Groot, Prince Tributeband en Veronique Sodano & Band zullen een verrassende avond verzorgen.

Cabaretliefhebbers zullen naast onder andere Ronald Snijders, Enge Buren en Vuile Huichelaar aangenaam verrast zijn door de terugkeer van Vrouw Holland met hun jubileumshow. Ook de Cabaretpoel, een avond voor aanstormend talent, al jarenlang een groot succes en mag niet ontbreken.

Voor de liefhebber van toneel is er de zeer bijzondere voorstelling: ‘Een zomer zonder vrouw’ . Waarin aanstekelijke humor, levenservaring en een groot relativeringsvermogen de boventoon voeren. De hoofdrollen worden vertolkt door: Ernst Daniel Schmidt en Bartho Braat.

Voor de filmvoorstellingen was het afgelopen seizoen meer belangstelling daarom wordt aantal films uitgebreid naar achttien. Was vorig seizoen veertien. Achttien keer per jaar draait er een film, vaak twee keer per maand. Kwaliteitsfilms met als genre: arthouse/feelgood movie. De films kosten 5,00 per kaartje. De succesformule van het film Passe-partout wordt weer herhaald. Een film Passe-partout kost 45,00 voor achttien films.

Voor de jeugd in de leeftijd vanaf twee - tot en met 9 jaar zijn er vier leuke voorstellingen zoals : ‘Cowboy Billie Boem en Sinterklaas’, ‘Pinokkio’ , ‘De nieuwe kleren van de Keizer’ , ‘Eenuf is Eenuf’ en ‘Een sprookje om een sprookje’. Voorstellingen geïnspireerd door bekende en onbekende sprookjes, andere weer met veel liedjes, instrumenten en muziek. Voor ieder wat wils en zeker leuk voor een verjaardagspartijtje ! 

Kort om er is weer genoeg keus om de lange winteravonden vermakelijk door te brengen !

Voor het bestellen van kaartjes voor 1 juli geldt een vroegboekkorting. Deze kortingsregeling is geldig vanaf het verschijnen van de gids tot 1 juli 2017 !

Voor verdere info over de kortingsregeling voor 2017-2018 zie de website of de programma gids ! 

Gidsen zijn onlangs huis-aan-huis verspreid in Sassenheim maar zijn ook nog af te halen bij het Onderdak, het Trefpunt in Warmond en de bibliotheken in Voorhout en Warmond.

Genres