Profiteer nu nog van onze vroegboekkorting

In het nieuwe theaterseizoen 2017-2018 kunt u profiteren van vroegboekkorting op de theatervoorstellingen. Deze kortingsregeling loopt tot aanstaande zaterdag, dus wees er snel bij! De kortingsregeling is als volgt samengesteld...

news
28 Jun

In het nieuwe theaterseizoen 2017-2018 kunt u profiteren van vroegboekkorting op de theatervoorstellingen. Deze kortingsregeling liep tot aanstaande zaterdag, maar is verlengd tot en met zondagavond, dus wees er snel bij! De kortingsregeling is als volgt samengesteld: bij 1 t/m 3 voorstellingen 5 procent korting op alle toegangskaarten, bij 4 voorstellingen 10 procent korting op alle toegangskaarten en bij 5 voorstellingen of meer 15 procent korting op alle toegangskaarten.

De aanvraag van kaarten wordt behandeld op volgorde van binnenkomst, dus wees er snel bij. Kaarten bestelt u eenvoudig via www.hetonderdak.nl. Daar vindt u ook een uitgebreid overzicht van het nieuwe theaterseizoen. Bovendien kunt u op de hoogte blijven door de Facebookpagina van Theater ’t Onderdak te volgen.

Genres