Profiteer nu nog van onze vroegboekkorting

In het nieuwe theaterseizoen 2017-2018 kunt u profiteren van vroegboekkorting op de theatervoorstellingen. Deze kortingsregeling loopt tot aanstaande zaterdag, dus wees er snel bij! De kortingsregeling is als volgt samengesteld...

28 Jun

In het nieuwe theaterseizoen 2017-2018 kunt u profiteren van vroegboekkorting op de theatervoorstellingen. Deze kortingsregeling liep tot aanstaande zaterdag, maar is verlengd tot en met zondagavond, dus wees er snel bij! De kortingsregeling is als volgt samengesteld: bij 1 t/m 3 voorstellingen 5 procent korting op alle toegangskaarten, bij 4 voorstellingen 10 procent korting op alle toegangskaarten en bij 5 voorstellingen of meer 15 procent korting op alle toegangskaarten.

De aanvraag van kaarten wordt behandeld op volgorde van binnenkomst, dus wees er snel bij. Kaarten bestelt u eenvoudig via www.hetonderdak.nl. Daar vindt u ook een uitgebreid overzicht van het nieuwe theaterseizoen. Bovendien kunt u op de hoogte blijven door de Facebookpagina van Theater ’t Onderdak te volgen.

Genres