De Cabaretpoel, Vier keer leuk! speelt in Theater ´t Onderdak

Cabaretliefhebbers opgelet! Deze voorstelling mag u niet missen. Op zaterdag 18 november speelt De Cabaretpoel, Vier keer leuk! in Theater ´t Onderdak in Sassenheim...

12 Nov

De Cabaretpoel, Vier keer leuk! speelt in Theater ´t Onderdak

Cabaretliefhebbers opgelet! Deze voorstelling mag u niet missen. Op zaterdag 18 november speelt De Cabaretpoel, Vier keer leuk! in Theater ´t Onderdak in Sassenheim.

In De Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel, een nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie-element.

Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. Vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils. Op deze avond spelen:

Jeroens Clan Jeroens Clan maakt korte metten met alles wat los en vast zit. Gewoon omdat het kan. Bram Kroon, Jip de Poorter en Matthias Tuns weten het zeker: zíj zijn de verlossers, de messiassen, de godenzonen van het vaderlandse cabaret. Het is tijd voor een revolutie vol nietsontziende sketches, bombastische liedjes en messcherpe danspasjes. En geen flauwekulletjes. Kortom: 'Groots en meeslepend!'

Maarten Westra Hoekzema haalde de halve finale van Cameretten 2014 met het programma 'De Verleiding'. Nu werkt hij aan een nieuw programma, laat u dus verrassen met nieuw materiaal!

Klaas Prins beklom in 2013 het podium. Sindsdien behaalde hij enkele finales (Comedyslam 2014, Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2016) en won hij de publieksprijs op het Leeuwarder Cabaret Festival 2014. Absurd, energiek en onvoorspelbaar zijn drie willekeurige woorden. Maar ben je benieuwd wie Klaas Prins is? Kom dan gewoon even kijken.

Sanneke van der Meulen is al op jonge leeftijd verliefd op muziek en cabaret. Ze zingt in bands, speelt piano en schrijft eigen liedjes. In haar voorstelling “Angstzweet” gaat zij de strijd aan met al haar angsten. Met deze voorstelling studeerde ze in 2016 af aan de Koningstheateracademie. En ze is de kersverse winnaar van het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival 2017!

Laat uzelf verrassen door het talent van de toekomst. Wie weet ziet u wel de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Youp van 't Hek. In ieder geval ziet u vier keer iets nieuws!

Meer informatie vindt u op www.cabaretpoel.nl.

Voorstelling: De Cabaretpoel, Vier keer leuk!

zaterdag 18 november, Theater ´t Onderdak, Sassenheim.

Aanvang 20.15 uur.

Reserveren via tel. 0252 225874.

 

Genres