Afgelopen zaterdag hebben Paulette, Saskia, Linda en Marjolein, oftewel Mrs. Einstein ons theaterseizoen afgesloten

Zaterdagavond hebben Paulette, Saskia, Linda en Marjolein, oftewel Mrs. Einstein ons theaterseizoen afgesloten. In een praktisch uitverkochte zaal lieten ze het publiek genieten van een onvervalste meezingavond in countrystijl. Saskia krijgt voor haar 60e verjaardag een surpriseparty van haar 3 vriendinnen...

27 May

Zaterdagavond hebben Paulette, Saskia, Linda en Marjolein, oftewel Mrs. Einstein ons theaterseizoen afgesloten. In een praktisch uitverkochte zaal lieten ze het publiek genieten van een onvervalste meezingavond in countrystijl. Saskia krijgt voor haar 60e verjaardag een surpriseparty van haar 3 vriendinnen, ze wordt geblinddoekt het podium op geloodst. Er worden herinneringen opgehaald, 22 jaar geleden deden ze mee aan het songfestival. Het nummer 'Niemand heeft nog tijd' werd uiteraard gezongen, helaas werden ze gedeeld 22e van de 25, maar aan hun zangkwaliteiten lag het zeker niet. Nu nog zingen ze de sterren van de hemel. Grappige anekdotes komen voorbij en de countryhits en smartlappen in countrystijl worden door het publiek meegezongen. Regelmatig gaat het zaallicht aan om het publiek erbij te betrekken. Na afloop geven ze een toegift in de foyer en is er tijd om een praatje te maken en op de foto te gaan. Mrs. Einstein bedankt voor de gezellige avond!

Alle vrijwilligers wensen u een mooie zomervakantie toe en hopen u vanaf donderdag 5 september (film Mamma Mia) weer te mogen begroeten.

Genres