Fantastische opening van seizoen bij Theater ’t Onderdak!

Herman Brood’s Wild Romance als opening van het seizoen bij Theater ’t Onderdak! Het beloofde een bijzondere avond te worden in het uitverkochte theater afgelopen vrijdag. Een vrachtwagen èn een tourbus arriveerden...

11 Sep

Herman Brood’s Wild Romance als opening van het seizoen bij Theater ’t Onderdak! Het beloofde een bijzondere avond te worden in het uitverkochte theater afgelopen vrijdag.

Een vrachtwagen èn een tourbus arriveerden vroeg in de middag bij het theater. De crew bouwt samen met het technische team van ’t Onderdak op en de soundcheck kan beginnen. Ruim voor de show gaat beginnen zijn de eerste gasten binnen en al snel stroomt de foyer vol met echte Brood fans.

De show bestond uit twee delen: het eerste deel had echt een huiskamersfeer, Koos van Dijk –vriend en manager van Herman Brood vanaf het eerste uur- vertelt over hoe het ging, vroeger ‘on tour’. Hij laat beeldmateriaal zien en de band speelt semi-akoestisch de rustigere nummers. Ook Marcel, zoon van Herman en te zien op de beelden als klein jongetje, zingt een paar nummers. Koos vertelt dat de band bij elkaar is gekomen om in de geest van ooit, Herman voort te laten leven. Met het repertoire van toen nu weer op het podium. Maar de mannen zijn ook weer de studio in gegaan en werken aan een nieuw album!

In de pauze gaan alle stoelen uit de zaal, het podium verandert van een huiskamer in een concertpodium. De band speelt strak, de zang is spot on, de energie is geweldig en het dak gaat er af!!

Het publiek heeft genoten, een bezoeker vertelt na afloop: “Vroeger gingen mijn man en ik al naar concerten van Herman Brood en dit is echt als toen!” Een andere bezoeker en ook groot fan van de band: “fantastische avond, de band is nog steeds heel erg goed, wat ben ik blij dat ze weer spelen!”

Het was nog lang gezellig aan de bar waar geproost werd op de heerlijke avond.

Genres