Ons team Techniek heeft een vacature voor een vrijwilliger

Ben jij geïnteresseerd in techniek?  Wil jij in je vrije tijd bezig zijn met beeld, licht en geluid? En ondertussen ervaring opdoen in een echt theater? Lees dan verder!  

Wat doet het team Techniek? Het team Techniek is een onmisbare schakel in het theater. Zonder techniek geen theatervoorstelling, geen film, geen bedrijfspresentatie. Belichting, geluid,  achtergrondprojecties, het zijn essentiële zaken voor een geslaagde voorstelling. De techniekvrijwilligers zorgen dat de techniek goed en veilig werkt. 

Wat doe jij als vrijwilliger? Samen met je collega’s geef je artiesten de ondersteuning om te kunnen schitteren. Verlichting, microfoons, mengpanelen, versterkers, speakers, projectieschermen en decor. Je zorgt dat alles op tijd klaarstaat en correct is afgesteld en ingeregeld. Zodat niets een goede show in de weg staat.


Wat vragen we van je?  Ervaring is gewenst maar niet noodzakelijk. Je zult de eerste voorstellingen met je collega's  ‘meelopen’ en van hen leren. Je bent nieuwsgierig, hebt belangstelling voor techniek en je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren.  Het werk in het theater kent onregelmatige werktijden en wisselende werkomstandigheden. Het is dus belangrijk als je flexibel bent en voldoende vrije tijd hebt.  En het is mooi meegenomen als je van film, muziek en theater houdt.  

Wat bieden we je? Theater ’t Onderdak draait volledig op vrijwilligers. Met zijn allen houden we dit unieke theater in  Sassenheim draaiende. Een vergoeding zit er daarom niet in. We hebben een leuk team en we steunen elkaar. Je leert van mensen die soms tientallen jaren ervaring hebben met techniek. Je bezorgt bezoekers van voorstellingen een fijne avond. Je werkt samen met artiesten die in ons theater optreden. Zonder jou kunnen zij wel inpakken. 

Meer weten? Ben jij de technicus die wij zoeken? Zijn wij de hobby die jij zoekt? Neem contact op met j.vanderzwan@hetonderdak.nl als je meer wilt weten. Of kom een keer meelopen. Dan kun je met eigen ogen zien wat het team Techniek in de praktijk doet. 

LISTITEM_TITLE
nieuws