RaboClubSupport 2023 & Theater 't Onderdak

Doe mee met Rabo ClubSupport 2023 en verbeter de akoestiek van de foyer in theater ’t Onderdak!

Op 4 september gaat de Rabo ClubSupport 2023 van start. Met deze actie ondersteunt Rabobank Bollenstreek clubs en verenigingen in de regio. Heb jij een rekening bij de Rabobank? En wil je theater ’t Onderdak ondersteunen? Doe dan mee en stem op ons! rabobank.nl/leden/clubsupport

Hoe meer stemmen, hoe hoger de bijdrage

Van 4 t/m 26 september kun je als lid van de Rabobank én inwoner van de Bollenstreek stemmen op clubs en verenigingen in jouw buurt. Daar horen wij, theater ’t Onderdak, ook bij. En hoe meer stemmen we krijgen, hoe meer geld we krijgen van Rabo ClubSupport.

Hoe kun je Theater ’t Onderdak helpen?

Ga naar rabobank.nl/leden/clubsupport en breng je stem uit op theater ’t Onderdak. Dan kunnen wij dit prachtige theater in Sassenheim nog een stukje mooier en aantrekkelijker maken. 


Betere akoestiek in de foyer

Alweer een tijdje geleden hebben we de foyer van ons theater ingrijpend verbouwd. Het is nu een prachtige ruimte. Hier kun je  voor en na de voorstelling en in de pauze iets drinken en andere bezoekers ontmoeten.

De akoestiek in de foyer is echter niet optimaal. Dit komt mede door de pvc-vloer en het hoge glazen dak. De bijdrage van Rabo ClubSupport willen we gebruiken om de akoestiek te verbeteren. Zodat het nog plezieriger is om in de foyer te vertoeven! rabobank.nl/leden/clubsupport

LISTITEM_TITLE
nieuws