ONDERDAK THEATER WEEKEND 3 & 4 FEBRUARI: combideal CABARET & MUZIEK

Marlon Kicken en Maurice Mulderij hebben nog geen geweldige roem in Nederland, maar die gaan ongetwijfeld volle zalen in de grote theaters trekken. Hoe leuk zou het zijn als u over 5 jaar kunt zeggen '...die heb ik in 2023 al in ‘t Onderdak gezien...'. Bestel nu een kaartje voor ‘Draadloos’ EN ‘De Tussentijd’ samen voor € 20,00

Wat zijn het voor voorstellingen?

CABARET: 'Draadloos' - Marlon Kicken op 3 februari

De goedlachse cabaretier werd geboren op Curaçao maar groeide op in Aarle-Rixtel. Hij staat bekend om zijn relaxte houding, herkenbare anekdotes, grote improvisatievermogen en een gezonde dosis zelfspot. Met deze combinatie weet hij het publiek eenvoudig op zijn hand te krijgen.

MUZIEK: 'De Tussentijd!'- Maurice Mulderij op 4 februari

Prachtige ballads aan de vleugel en hilarische anekdotes vormen ‘’De Tussentijd’’ van singer- songwriter Maurice Mulderij. De tussentijd ligt tussen verleden en toekomst, tussen ontwaken en opstaan, tussen opkomst en ondergang, tussen indrinken en laatste ronde, tussen geboren worden en doodgaan. De tussentijd lijkt kortdurend, maar is er altijd. Filosofisch? Een beetje misschien, maar Maurice gaat de grote vragen des levens en de steeds terugkerende of juist eeuwigdurende tussentijd te lijf met mooie, gevoelige ballads en humor. Zijn eerlijkheid, kwetsbaarheid en muzikaliteit zorgen voor een vanzelfsprekende verbinding tussen hem en zijn publiek. Wie in de tussentijd Maurice leert kennen, heeft er aan het einde van de voorstelling een vriend bij. Maurice Mulderij bracht in de afgelopen jaren meerdere albums uit met eigen songs, waarvoor hij samenwerkte met de beste muzikanten van grootheden als Frank Boeijen, Rob de Nijs en Stef Bos.Deze tekst is automatisch gegenereerd en vrij aan te passen en fungeert als een voorbeeld van de vershillende tekststijlen die beschikbaar zijn. 

LISTITEM_TITLE
cabaret