Vrijdag 27 januari - 20.15 uur: Remy Evers & Thjum Arts: 'ComedyPact on Tour'

Voor en na de pauze een nieuw cabarettalent dat al zijn sporen verdiend heeft, bijvoorbeeld door het winnen van één van de Nederlandse cabaretfestivals.

Remy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019) zal zijn ideale wereld aan u tonen. Van prinscarnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier. Een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden.    

Als Thjum Arts  het podium op komt, gebeurt er iets. Met zijn droogkomische doordachte stijl weet hij alledaagse onderwerpen op een originele manier te bekijken. Hij onderzoekt het leven op een dusdanige manier dat je na afloop niets anders kan zijn dan onder de indruk. Thjum won zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdam Studenten Cabaret Festival 2018.  Hij behaalde de finale van het Leids Cabaret Festival 2020 en won zowel de jury- als publieksprijs op Cameretten Festival 2021. 


ComedyPact is een samenwerking tussen Impact Entertainment en The Talent Room, beiden ervaren op het gebied van het begeleiden van jong, aanstormend talent. Voor ComedyPact on Tour zijn twee kanjers geselecteerd.


LISTITEM_TITLE
cabaret