Woensdag 28 september - 20.15 uur: Kom met je eigen Adam of Eva naar ’t Onderdak en je krijgt het tweede kaartje gratis voor de komedie 'ADAM & EVA 2.0'

Neem voor niets je eigen Adam of Eva mee naar ’t Onderdak! Adam en Eva 2.0 geeft een compleet nieuwe kijk op het scheppingsverhaal. Niet God of de evolutietheorie van Charles Darwin zijn verantwoordelijk zijn voor de creatie van de aarde en haar bewoners, maar twee buitenaardse wezens. Try-out in Sassenheim Theater ’t Onderdak slaagde erin Ellen Pieters en Han Oldigs naar Sassenheim te halen voor een try-out van deze opmerkelijke voorstelling. En om zoveel mogelijk bezoekers mee te laten genieten van deze voorstelling geven we het tweede kaartje cadeau. 


Wat als niet God verantwoordelijk is voor De Schepping van aarde en mens en de natuurwetenschappelijke evolutietheorie van Charles Darwin evenmin standhoudt? Stel je voor dat twee ruimtewezens uit verveling een nieuwe planeet met bewoners creëren. Hoe zou dat eruit zien?

Ontroerend, komisch en wonderbaarlijk

Schrijver, regisseur en acteur Haye van der Heyden (In de Vlaamsche pot, Kees & Co, Kinderen geen bezwaar) verwerkte deze gedachte in de toneelvoorstelling Adam & Eva 2.0, die vanaf september in de Nederlandse theaters is te zien. Een komische, ontroerende en wonderbaarlijke beleving.

Acteursechtpaar Ellen Pieters en Han Oldigs, voor het eerst samen op de planken, creëren een nieuwe wereld. ‘Het wordt een bloemlezing van de mensheid in al zijn schoonheid en lelijkheid. Maar we houden het licht en luchtig.’

Terugkijk ‘KIJKTIP’

Ellen Pieters en Han Oldigs waren maandag 12 september te gast bij ‘Tijd voor MAX’ om over Adam & Eva 2.0 te vertellen. Terugkijken kan op npostart. Het gesprek begint op 31’50'.

Bestel nu het gewenste aantal tickets op www.hetonderdak.nl/voorstellingen  De korting wordt automatisch verrekend.

 


LISTITEM_TITLE
cabaret