Donderdag 10 november - 20.15 uur: Nederpop All Stars & Loïs Lane: 'Theatertour'

De Nederpop All Stars gaan opnieuw de theaters in. Het publiek heeft nog lang niet genoeg van al die heerlijke Nederpopklassiekers en de All Stars zelf gelukkig ook niet! Elk concert is een feestje, met al die bekende nummers van toen aangevuld met hedendaagse popsongs. Een onvergetelijke avond uit waarbij je niet stil kan blijven zitten. Suzanne en Monique Klemann van Loïs Lane gaan deze keer mee op tournee. 


Met hun hemelse stemmen zingen zij al jaren en scoorden zij hits als ‘My Best Friend’ en ‘It’s The First Time’. In de zeer succesvolle documentaire Tot de laatste snik lieten ze het al zien: Loïs Lane knalt nog steeds van het podium af.  

Natuurlijk hoor je de grote Loïs Lane-hits, máár ook andere Nederlandse klassiekers mogen niet ontbreken. Inclusief een ode aan vergeten Nederpopdiva’s als Jerney Kaagman en Mariska Veres. Je kunt niet meer blijven zitten tijdens een speciaal ‘Nederpop-discoblok’, en brult mee met het mooiste repertoire dat de Nederlandstalige popgeschiedenis te bieden heeft. Een feest van herkenning.


LISTITEM_TITLE
muziek