MUZIEK: Piano Man Band: 'Billy Joel & Elton John tribute' vrijdag 26 maart 19.30 en 21.30 uur

Piano Man Band staat garant voor een 'feest der herkenning' voor alle liefhebbers van de muziek van Billy Joel en Elton John, van “Piano Man” tot “My Life”, “Your Song” tot “Rocket Man”. Alles muzikaal zo dicht mogelijk bij het origineel en in de originele toonsoorten. Zonder pruiken of glitterpakken, maar muzikaal het últieme eerbetoon aan de twee zangers/pianisten! Lees verder ===> 

gvpianomanbandfetiennehessels
21 Dec

Daniel Roos als leadzanger
Zanger en pianist Daniel Roos is al van jongs af aan groot liefhebber van de muziek van zowel Billy Joel als Elton John. Er ligt dus een vanzelfsprekendheid in de keuze om aan beide artiesten een eerbetoon te houden. Naast optredens met verschillende bands in binnen- en buitenland en meerdere theatertournees als muzikaal begeleider van cabaretier Sjaak Bral, heeft Daniel de afgelopen jaren veel als barpianist opgetreden, zoals zijn muzikale helden ook ooit begonnen zijn. Billy Joel haalde uit zijn tijd als barpianist de inspiratie voor de klassieker Piano Man, waarnaar de tribute band daarom ook vernoemd is; de band van een ‘piano man’ als eerbetoon aan de twee grootste ‘piano mannen’ van de popmuziek!

Over Piano Man Band
Piano Man Band bestaat uit jonge, bevlogen muzikanten en speelt de grote hits van zowel Billy Joel als Elton John: van Piano Man tot My Life, Your Song tot Rocket Man en daarnaast ook liedjes voor de echte liefhebbers. Alles muzikaal zo dicht mogelijk bij het origineel en in de originele toonsoorten.

Genres