VERPLAATST NAAR VRIJDAG 31 MAART 2023 - 21.00 UUR (!): John Mayer Tribute Band (let op: voorstelling begint om 21.00 uur)

Met 10 noteringen in de Top 2000, 22 nummers in de Single Top 100, 15 platen op zak en 18 internationale muziekprijzen kun je wel stellen dat John Mayer een hitmonster is. Gewapend met zijn gitaar en zwoele stem pakt hij bij elke show het publiek in. Maar John Mayer is zeker meer dan die zoetsappige liedjesschrijver. Met een breed scala aan nummers en stijlen doet John Mayer Tribute Band een ode aan deze gitaarheld. 

De band brengt  het blues werk van zijn John Mayer Trio tot het akoestisch werk en natuurlijk zijn grootste hits brengen zij, wat volgens hen, zijn beste nummers zijn. Waak je voor gitaargeweld, vette solo’s en een dikke show met John Mayer Tribute Band!

Open bar (= beperkt aantal stoelen aanwezig) De zaal is deze avond ingericht met zowel zitplaatsen als statafels. U heeft bij deze voorstelling dus geen gegarandeerde zitplaats. Tijdens de voorstelling is de bar in de foyer geopend, zodat u tussendoor een drankje kunt halen. 


LISTITEM_TITLE
muziek