Vrijdag 23 september - de band Golden Years (tribute to David Bowie) Zaal open 20.45 uur - aanvang: 21.30 uur

De Oranjevereniging Sassenheim organiseert met theater ’t Onderdak tijdens de feestweek: feest en muziek in ’t Onderdak! De sfeer van de feesttent in het theater; muziek van eigen bodem!  De band  Golden Years zet de theaterzaal op zijn kop. Golden Years is een uniek eerbetoon aan David Bowie, waarin het draait om de songs uit zijn gouden tijd: de jaren ‘70 en vroege jaren ’80. In deze show speelt Golden Years alle beroemde hits: denk aan songs van legendarische albums als Hunky Dory, Ziggy Stardust, Aladdin Sane, Station to Station, de ‘Berlin Trilogy’ (Low, Heroes, Lodger), Scary Monsters tot en met Let’s Dance… stuk voor stuk klassiekers. Deze zinderende topband blaast de magie van Bowie nieuw leven in, met een fantastische zanger die Davids stem en uitstraling écht weet te benaderen. Golden Years is dé ultieme LIVE Bowie beleving, die je niet wilt missen. 

Zaal open 20.45 uur - aanvang: 21.30 uur.  Tijdens de show is de bar in de foyer uiteraard geopend, tussendoor drankjes halen is mogelijk.  

Kaarten: € 10,00 te koop in de feesttent of vrijdagavond aan de kassa van de theaterzaal 

De consumpties rekent u hier af met de munten van de Oranjevereniging.  Deze munten ook te koop bij de  kassa van  de feesttent en/of aan de kassa van de theaterzaal. 

LET OP VOL = VOL


LISTITEM_TITLE
muziek