Zaterdag 2 september - 20.15 uur: Amsterdam Funk Orchestra ft. Jared Grant: 'A Tribute to James Brown'
AMSTERDAM FUNK ORCHESTRA FT. JARED GRANT (= winnaar Sublime Award 'Best Talent 2022'). De grootste funkband van Nederland brengt een vlammend en vet eerbetoon aan James Brown. Open bar, zaaldeuren blijven open, geen zitplaatsen zodat we heerlijk kunnen bewegen op de muziek! Kaarten: € 25,00. 

Amsterdam Funk Orchestra De grootste funkband van Nederland werd opgericht in 2014 door Efraïm Trujillo (musical director) en Matthijs Klinkert (lead alt) en is inmiddels de snelst rijzende ster in de clubs, zowel in het jazz- als het popcircuit. De grote ritmesectie met dubbele percussie maakt Amsterdam Funk Orchestra een band waarbij je niet kunt blijven zitten! 

Jared Grant (lees verder) Jared Grant won de 'Best Talent Award' van Sublime in 2022. Daarnaast wint hij eind 2012 naast de 3e (jury)prijs ook de publieksprijs van de Music Matters Awards. In 2015 behaalt hij de finale van The Voice of Holland. Naast zijn vele solo-optredens is hij vaak te gast bij verschillende bands en artiesten. Zijn eigen singles en albums worden veelvuldig gestreamd op de bekende muziekplatformen en radiostations. 

De zaal is deze avond ingericht met alleen statafels. Er zijn bij deze voorstelling dus geen zitplaatsen. De bar in de foyer is tijdens de voorstelling geopend; u kunt tussendoor een drankje halen. 

www.amsterdamfunkorchestra.nl

LISTITEM_TITLE
muziek