Nacht van Sassem

Wij zijn er ook op vrijdag 30 augustus bij de Nacht van Sassem van 14.00-22.00 uur. U kunt tijdens dit evenement nog eenmalig profiteren van de VROEGBOEKKORTING. Ook kunt u LOTEN kopen en kans maken op mooie prijzen. Lees verder ==>

Theater 't Onderdak biedt tijdens dit evenement de mogelijkheid om nog eenmalig te profiteren van de vroegboekkorting (5 tot 15%). Dit kan zowel bij onze marktkraam (wij staan bij Electro World Duynstee voor) als via de website: www.hetonderdak.nl. Het volledige programmaoverzicht van het nieuwe theaterseizoen staat op de website.

Bovendien promoot het vrijwilligersteam tijdens de Nacht van Sassem het film passe-partout van theater ’t Onderdak. Ook komend theaterseizoen is er 1x in de 2 weken op donderdagavond een bioscoopavond. Het film passe-partout voor 18 films kost 45 euro. Geen film passe-partout? Een kaartje voor de film kost 5 euro.

Op de hoogte blijven? Volg ons via Facebook en schrijf in op onze nieuwsbrief.    Koop vrijdag 30 augustus een lot en maak kans op mooie prijzen!  Theater ’t Onderdak heeft prachtige en ambitieuze plannen voor de renovatie van de foyer. Daarnaast is er volgend jaar het 20 jarig jubileum. Voor de financiering van deze plannen worden er diverse acties opgezet. Eén van de acties, een loterij, start aanstaande vrijdag, tijdens “de Nacht van Sassem”.  Er is een schitterend prijzenpakket: rondvaarten, excursies Schiphol, theaterkaartjes, film passe partouts, horloges, high teas, high wines, etc.

De loten kosten € 2,00 per stuk.

Tijdens “de Nacht van Sassem” kan er alleen contant betaald worden  De lotkopers zijn van harte welkom op de trekkingsavond, 15 januari 2020. Ook op onze website, Facebookpagina en in de regionale media komt de uitslag te staan.

 

LISTITEM_TITLE
toneel