Vr 03-Feb-2023 | 20:15

Combideal 3 & 4 februari Marlon Kicken met Draadloos & Maurice Mulderij met De Tussentijd!

Marlon Kicken / Maurice Mulderij

Vrijdag 3 en zaterdag 4 februari op ons podium 2 artiesten, Marlon Kicken en Maurice Mulderij, die nog geen geweldige roem hebben in Nederland, maar die ongetwijfeld volle zalen in de grote theaters gaan trekken. Hoe leuk zou het zijn als u over 5 jaar kunt zeggen 'die heb ik in 2023 al in ‘t Onderdak gezien'. Bestel nu een kaartje voor ‘Draadloos’ en ‘De Tussentijd’ voor € 20,00. 

Draadloos Marlon Kicken 

Om gek van te worden… of om uit je dak te gaan van plezier. Niet ‘gewoon’ Marlon Kicken maar beter, leuker, mooier, sexyer, cooler en toch gewoon Marlon. Maar soms is hij de rode draad wel eens compleet kwijt. Waarom? Hij heeft geen idee. Wanneer hij die draad dan weer oppakt? Waarschijnlijk na de show. Marlon Kicken komt met zijn vierde show naar het theater om zijn vreugde voor het leven, zijn gekke visie en zijn kromme inzichten met veel humor te delen. Heb je nog nooit eerder een show van deze comedian gezien? Dan moet je zeker in de zaal zitten! Geen zaal is te groot of te klein voor deze cabaretier met z’n relaxte stijl en die elk publiek een geweldige avond bezorgt. Ben je na de voorstelling de draad ook een beetje kwijt? Troost je dan met de gedachte dat je in ieder geval een hilarische avond hebt beleefd. 

De Tussentijd! Maurice Mulderij 

Prachtige ballads aan de vleugel en hilarische anekdotes vormen ‘’De Tussentijd’’ van singer- songwriter Maurice Mulderij. De tussentijd ligt tussen verleden en toekomst, tussen ontwaken en opstaan, tussen opkomst en ondergang, tussen indrinken en laatste ronde, tussen geboren worden en doodgaan. De tussentijd lijkt kortdurend, maar is er altijd. Filosofisch? Een beetje misschien, maar Maurice gaat de grote vragen des levens en de steeds terugkerende of juist eeuwigdurende tussentijd te lijf met mooie, gevoelige ballads en humor. Zijn eerlijkheid, kwetsbaarheid en muzikaliteit zorgen voor een vanzelfsprekende verbinding tussen hem en zijn publiek. Wie in de tussentijd Maurice leert kennen, heeft er aan het einde van de voorstelling een vriend bij. Maurice Mulderij bracht in de afgelopen jaren meerdere albums uit met eigen songs, waarvoor hij samenwerkte met de beste muzikanten van grootheden als Frank Boeijen, Rob de Nijs en Stef Bos.

LISTITEM_TITLE