Zo 19-Dec-2021 | 15:00

De vrolijk verrassende kerstshow

Theater van Santen

Prinses Anna doet niets liever dan zingen, liedjes als Dikkertje Dab of Morgen uit de musical ' Annie '. Toen zij zes jaar was, is haar vader de Koning op reis gegaan en nooit meer terug gekomen. Door veel te zingen kan Anna dit verdriet een beetje vergeten. 

Nu haar vader weg is, kan haar stiefmoeder ongestoord genieten van alle luxe, voor Anna blijven alleen de reststofjes over en de mensen in de stad noemen haar de Lapjesprinses. Van deze restjes moet Anna een jurk maken voor De Vrolijke Verrassende Kerstshow en als dat lukt( en dat doet het) mag zij naar deze show. Het wordt een prachtig feest vol verrassingen.

Prinses Anna doet niets liever dan zingen, liedjes als Dikkertje Dap of Morgen uit de musical “ Annie “. Toen zij zes jaar was, is haar vader de Koning op reis gegaan en nooit meer terug gekomen. Door veel te zingen  kan Anna dit verdriet een beetje vergeten.

Nu haar vader weg is, kan haar stiefmoeder ongestoord genieten van alle luxe, voor Anna blijven alleen de reststofjes over en de mensen in de stad noemen haar de Lapjesprinses. Van deze restjes moet Anna een jurk maken voor De Vrolijk Verrassende Kerstshow en als dat lukt (en dat doet het) mag zij naar deze show. Het wordt een prachtig feest vol verrassingen.

LISTITEM_TITLE
Jeugd