direct naar de content
theaterhetonderdak541
theaterhetonderdak541
date
product
prijs
aantal
totalen

loading...

naar winkelmand
boekje nieuwsbrief

Zaalverhuur

Algemene informatie zaalverhuur

Theater ‘t Onderdak is een perfecte locatie voor het organiseren van evenementen, minifestivals, vergaderingen, bedrijfspresentaties, cursussen, conferenties, modeshows etc. Theater ’t Onderdak exploiteert de grote zaal en de foyer per dagdeel, dit kan worden uitgebreid met technische ondersteuning, toneelverlichting, podium, kleedkamers, geluid, projectie en eventueel catering.

Door de vlakke vloer van de theaterzaal zijn we flexibel in de mogelijkheid van opstelling. De zaal beschikt over een ruim podium.

De theaterzaal heeft een afmeting van 10.70 x 13.50 meter. Het podium heeft een breedte van 10 meter (bij een ingeklapte manteau) en een diepte van 7 meter. De manteau opening is 7 meter breed en 4.25 meter hoog.

De theateropstelling biedt plaats aan maximaal 180 personen

De 'schoolopstelling' biedt plaats aan circa 120 personen

'Cafe chantant' biedt plaats aan circa 80 personen

Geen zaalinrichting geeft een capaciteit van maximaal 230 personen (staand).

De foyer is te gebruiken voor ontvangst, voorafgaande aan een evenement of voor een informele ontvangst. De foyer is uit te breiden met 'de kleine foyer' een ruimte van 8 bij 6 meter. De grote foyer is lang en smal en heeft een afmeting van: 19 bij 4 meter en is geschikt voor plm. 120 personen.

De exploitatie van Theater ’t Onderdak wordt uitsluitend verzord door onze vrijwilligers. Als u gebruik wil maken van catering, maken wij hiervoor alleen gebruik van plaatselijke ondernemers. 

Voor de huurprijzen per dagdeel en/of technische benodigdheden hanteren wij een lager tarief voor culturele instellingen, verengingen, clubs, scholen et cetera. 

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Stuurt u ons dan gerust een e-mail. Martien van Stiphout of Dick van Diemen zijn bereikbaar via verhuur@hetonderdak.nl.

Voor het huren van de overige ruimtes in 't Onderdak kunt u contact opnemen met SEBO (Stichting Exploitatie en Beheer Onderdak), via het volgende e-mailadres: reservering@seb-onderdak.nl.

Naar de website van SEBO