direct naar de content
theaterhetonderdak541
theaterhetonderdak541
date
product
prijs
aantal
totalen

loading...

naar winkelmand
boekje nieuwsbrief

Algemene informatie

Openingstijden

De deuren van de foyer en de kassa gaan 45 minuten voor het begin van de voorstelling open. Bij jeugdvoorstellingen is dit 30 minuten. U kunt op dat moment alleen kaarten kopen voor de voorstelling die dan gespeeld wordt.

Parkeren

Rondom het theater kunt u gratis parkeren op de daarvoor aangewezen parkeerplaatsen. Denkt u bij het parkeren wel om de uitritten van onze buren?

Aanvangstijden

Op uw toegangsbewijs en op de website staat de aanvangstijd van de voorstelling. De voorstellingen beginnen op tijd. Laatkomers kunnen pas toegang krijgen tot de zaal zodra de voorstelling dat toelaat.

Plaatsreserveringen

Theater ’t Onderdak kent vrije plaatskeuze. Behalve voor genodigden worden er geen plaatsen gereserveerd. Mindervaliden Theater ’t Onderdak heeft uitstekende faciliteiten voor mindervaliden. Indien u hiervan gebruik wenst te maken vragen wij u dit bij de reservering kenbaar te maken en u bij binnenkomst bij één van onze medewerkers te melden, zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn.

Slechthorenden

Theater ’t Onderdak beschikt over een ringleiding. Een ringleiding zorgt ervoor dat slechthorenden met een hoortoestel het geluid van de voorstelling kunnen beluisteren. Garderobe De garderobe bevindt zich in de centrale hal. U wordt verzocht hiervan gebruik te maken. Theater ’t Onderdak is echter niet verantwoordelijk voor jassen of andere zaken aan de kapstokken noch voor de inhoud daarvan.

Bar

Onze vrijwilligers achter de bar schenken u graag voor, tijdens de pauze, of na de voorstelling een drankje in. Naast koffie, thee en vele frisdranken, wordt er bier, rode en witte wijn geschonken. Bij theatervoorstellingen is de koffie en thee voor aanvang van de voorstelling gratis! Het theater hanteert voor de bar een fiches systeem. Bij binnenkomst kunt u fiches kopen die u later bij de bar kunt inwisselen voor een drankje. Net als de toegangskaarten kunt u de fiches naast contant ook per pin betalen.

Overige informatie

- Roken in het gebouw is niet toegestaan.
- Het maken van geluid- en/of beeldopnames tijdens de voorstelling is alleen toegestaan met voorafgaande toestemming van de organisatie. Meegenomen apparatuur wordt voor uw eigen risico in bewaring genomen.
- Mobiele telefoons, semafoons en piepers zijn bijzonder storend in een theaterzaal. U dient de apparatuur uit te zetten of in bewaring te geven.
- Het is niet toegestaan eigen drank of etenswaren mee te nemen.
- Afgenomen kaarten worden niet retour genomen noch gerestitueerd.
- Voor alle in de brochure vermelde voorstellingen programmagegevens geldt: wijzigingen voorbehouden. Aan wijzigingen kunt u geen recht tot restitutie ontlenen.