Kaartverkoop

Vroegboekkorting tot 1 juli 2019

In het nieuwe theaterseizoen 2019-2020 kunt u volop profiteren van vroegboekkorting op de theatervoorstellingen!

Deze kortingsregeling is geldig vanaf het ver-schijnen van dit programmaboekje en loopt tot 1 juli 2019. Kaarten die later worden besteld, komen niet meer in aanmerking voor deze kortingsregeling.

De kortingsregeling voor het seizoen 2019-2020 ziet er als volgt uit:

• Bij 1 voorstelling 5% korting opalle toegangskaarten.
• Bij 2 voorstellingen 5% korting opalle toegangskaarten.
• Bij 3 voorstellingen 5% korting opalle toegangskaarten.
• Bij 4 voorstellingen 10% korting opalle toegangskaarten.
• Bij 5 voorstellingen of meer 15% korting opalle toegangskaarten.
• De kortingsregeling is niet van toepassing op filmpasse-partouts en op filmkaarten

Dit theaterseizoen zijn er 2 theatervoorstellingen waarop de kortingsregeling NIET van toepassing is.

Het betreft de volgende voorstellingen op:
• Zaterdag 7 september 2019 The Cosmic Carnival Fleetwood Mac, The incredible story.
• Vrijdag 3 april 2020 Van Dik Hout 25 jaarJubileum Concert.

De kaartreservering wordt behandeld op volgorde van ontvangst, dus wees er snel bij want vol = vol.

N.B. Niet alle kaarten voor een voorstellingworden met vroegboekkorting verkocht.Een vastgesteld aantal kaarten houden wij beschikbaar voor de losse verkoop.

Administratiekosten

- tot 1 juli zijn de administratiekosten € 2,50per bestelling.
- na 1 juli zijn de administratiekosten € 1,00 per kaart, met een maximum van € 10,00 per bestelling.
- bij jeugdvoorstellingen worden geen administratiekosten berekend.

Reserveren en betalen van kaarten

Website

Via de website www.hetonderdak.nl kunt u kaarten bestellen, vanaf het moment dat het programmaboekje is verschenen. De kortingspercentages en het bijbehorende bedrag aan administratiekosten tot 1 juli, is in de programmatuur verwerkt, zodat u bij bestelling van kaarten voor meerdere voorstellingen tegelijk, hiervan profiteert. Na 1 juli vervalt automatisch het kortingspercentage en wijzigt het bedrag aan administratiekosten. Betaling vindt plaats met behulp van IDEAL.

Bestelformulier

Op het uitneembare bestelformulier geeft u de voorstellingen van uw keuze aan. Vult u duidelijk uw persoonsgegevens in, met uw volledig IBAN bankrekeningnummer, uw telefoonnummer en uw e-mailadres. Controleer uw aanvraag goed. Onjuist ingevulde formulieren kunnen de behandeling vertragen of onmogelijk maken. Na ondertekening stuurt u het formulier, voldoende gefrankeerd, naar Theater ’t Onderdak, Postbus 124, 2170 AC Sassenheim of u doet het formulier in debrievenbus bij het theater.

Met het ondertekende bestelformulier verklaart u:

- de door u bestelde kaarten ook daadwerkelijk af te nemen.
- akkoord te gaan dat Theater ’t Onderdak het totaalbedrag van uw bestelling, inclusief de administratiekosten, incasseert van het door u aangegeven IBAN bankrekeningnummer.

Vanaf 1 juli worden de kaarten, die met het bestel-formulier zijn besteld, gemaakt en binnen 4 weken daarna aan u verzonden. Na 1 juli, wanneer de kortingsregeling niet meer geldt, tot een week voor een voorstelling kunt u kaarten reserveren met behulp van het bestelformulier. Indien het bestel-formulier hier ontvangen wordt, binnen een week voor de voorstelling, liggen de kaarten op uw naam klaar, op de dag van de uitvoering, bij de entree van de zaal. Zijn de kaarten eerder besteld, dan wordenze aan u verzonden.

Afgenomen kaarten worden niet retour genomen, noch gerestitueerd.

E-mail

U kunt uw bestelling mailen naar: info@hetonderdak.nl. Vermeld uw naam, adres, woonplaats, IBAN nummer, telefoonnummer, e-mailadres, maar ook de datum van de voorstelling en het aantal gewenste kaarten. Komt u naar een kindervoorstelling? Vergeet u dan niet aan tegeven hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen het betreft.

Voorverkoop via Primera

Vanaf twee weken voor elke theatervoorstelling (dus niet voor films) zijn er kaarten, indien de voorstelling niet is uitverkocht, verkrijgbaar bij Primera Sassenheim, Hoofdstraat 208, Sassenheim. Tel: 0252 - 21 17 56. Primera rekent een opslagvan € 1,00 per kaart. U kunt bij Primera Sassenheim ook betalen met theaterbonnen. Deze zijn verkrijgbaar bij alle VVV punten, de grotere theaters en schouwburgen.

Verkoop aan de zaal

Aan de zaal, vanaf 45 minuten voor aanvang van de voorstelling, indien er nog kaarten beschikbaar zijn. Uitsluitend contant of per pin te betalen.

Telefonische bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch bereikbaar, maandag en woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 10.30 uur. Het telefoonnummer is 0252 - 22 58 74 (met uitzondering van de maanden juli en augustus). Op andere tijden kunt u het antwoordapparaat inspreken waarna wij u bij de eerst volgende gelegenheid zullen terugbellen.

Genres