direct naar de content
theaterhetonderdak541
theaterhetonderdak541
date
product
prijs
aantal
totalen

loading...

naar winkelmand
boekje nieuwsbrief

Kaartverkoop

Vroegboekkorting tot 1 juli

In het nieuwe theaterseizoen kunt u profiteren van vroegboekkorting op de door ons verzorgde theatervoorstellingen! Deze kortingsregeling loopt tot 1 juli 2023. Kaarten die later worden besteld, komen niet meer in aanmerking voor deze kortingsregeling. De kortingsregeling voor dit seizoen ziet er als volgt uit: 

• Bij aankoop van 1 tot en met 9 toegangskaarten 5% korting op alle toegangskaarten, van voorstellingen die door ons worden verzorgd.
• Bij aankoop van 10 of meer toegangskaarten 10% korting op alle toegangskaarten, van voorstellingen die door ons worden verzorgd. • De kortingsregeling is niet van toepassing op filmkaarten Voor onderstaande theatervoorstellingen is de kortingsregeling NIET van toepassing:
• Zaterdag 2 september 2023 Amsterdam Funk Orchestra, A Tribute to James Brown
• Zaterdag 30 september 2023 Theater Van Santen, SANTENKRAAM 2023
• Zondag 1 oktober 2023 Theater Van Santen, SANTENKRAAM 2023
• Zaterdag 28 oktober 2023 Dynamite Blues Band, Dynamite Goodbye Tour
• Zaterdag 2 maart 2024 Vuile Huichelaar 8, Foute Liedjes Parade
• Zaterdag 11 mei 2024 MUS Festival, diverse artiesten De kaartreservering wordt behandeld op volgorde van ontvangst, dus wees er snel bij, want vol = vol. 

Administratiekosten 

• tot 1 juli zijn de administratiekosten € 2,50 per bestelling 
• na 1 juli zijn de administratiekosten € 1,00 per kaart, met een maximum van € 10,00 per bestelling • bij jeugdvoorstellingen worden geen administratiekosten berekend.
• voor filmkaarten zijn de administratiekosten € 0,75 per kaart, met een maximum van € 7,50 

Reserveren en betalen van kaarten 

Via de website www.hetonderdak.nl kunt u kaarten bestellen. De kortingspercentages en het bijbehorende bedrag aan administratiekosten tot 1 juli worden automatisch verwerkt. Na 1 juli vervalt het kortingspercentage en wijzigt het bedrag aan administratiekosten. Betaling vindt plaats met iDEAL. 

Met uw bestelling verklaart u: 
- de bestelde kaarten ook daadwerkelijk af te nemen.
- akkoord te gaan dat Theater ’t Onderdak het totaalbedrag van de bestelling, inclusief de administratiekosten, incasseert van het door u opgegeven bankrekeningnummer.

Afgenomen kaarten worden niet retour genomen noch gerestitueerd. Voor alle vermelde voorstellingen geldt: wijzigingen voorbehouden. Aan wijzigingen kunt u geen recht tot restitutie ontlenen. 

Per E-mail 

De bestelling mailen naar: info@hetonderdak.nl. U vermeldt naam, adres, woonplaats, IBAN-nummer, telefoonnummer en e-mailadres, maar zeker ook de naam en de datum van de voorstelling en het aantal kaarten dat u wenst. Geef bij een kindervoorstelling aan hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen het betreft. 

Verkoop aan de zaal 

Aan de theaterkassa, vanaf 45 minuten voor aanvang van de voorstelling, indien er nog kaarten beschikbaar zijn; met pin te betalen. 

Telefonische bereikbaarheid 

Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag en vrijdag van 10.00 tot 10.30 uur (met uitzondering van de maanden juli en augustus). Het telefoonnummer is 0252 - 22 58 74. Op andere tijden kunt u het antwoordapparaat inspreken waarna wij u bij de eerstvolgende gelegenheid terugbellen. Spreek hiervoor uw telefoonnummer in.