Kaartverkoop

Vroegboekkorting tot 1 juli 2017

In het nieuwe theaterseizoen 2017-2018 kunt u profiteren van vroegboekkorting op de theatervoorstellingen! Deze kortingsregeling is geldig vanaf het verschijnen van ons programmaboekje en loopt tot 1 juli 2017. Kaarten die later zijn besteld, komen niet meer in aanmerking voor deze kortingsregeling.

De kortingsregeling voor het seizoen 2017-2018 is als volgt samengesteld:

• Bij 1 voorstelling 5% korting op alle toegangskaarten
• Bij 2 voorstellingen 5% korting op alle toegangskaarten
• Bij 3 voorstellingen 5% korting op alle toegangskaarten
• Bij 4 voorstellingen 10% korting op alle toegangskaarten
• Bij 5 voorstellingen of meer 15% korting op alle toegangskaarten

De aanvraag van kaarten wordt behandeld op volgorde van binnenkomst, dus wees er snel bij want vol = vol. Daarom vragen wij u wanneer u middels het bestelformulier uit onze gids bestelt, twee reservevoorstellingen aan te geven. Indien deze nog wel beschikbaar zijn worden uw reservekeuzesdirect voor u gereserveerd. Daarmee blijft u optimaal gebruik maken van de kortingsregeling! Uw twee reservekeuzes geeft u, met het aantal gewenste kaarten, aan in de kolom R op het bestelformulier. Na de sluitingsdatum worden de kaarten toegewezen en binnen 2-3 weken verzonden. Ook geldt de vroegboekkorting voor kaarten die besteld worden via onze website vanaf het verschijnen van de brochure tot 1 juli 2017.

Reserveren

Op het uitneembare bestelformulier of via onze website geeft u de voorstellingen van uw keuze aan. Indien u uw reservering plaatst middels het bestelformulier uit het boekje vergeet dan niet uw twee reservekeuzes aan te geven! Vult u duidelijk uw persoonsgegevens in, met adres, IBAN rekeningnummer, uw telefoonnummer en e-mailadres. Controleer uw aanvraag goed. Onjuist ingevulde formulieren kunnen de behandeling vertragen of onmogelijk maken. Na ondertekening stuurt u het formulier, voldoende gefrankeerd, naar Theater ’t Onderdak.

Betaling

Met het ondertekende reserveringsformulier verklaart u de door u bestelde kaarten ook daadwerkelijk af te nemen. Tevens machtigt u Theater ’t Onderdak tot afschrijving van het totaalbedrag van het door u aangegeven bankrekeningnummer. Wij brengen voor deze vroegboekreserveringen, geldig vanaf het verschijnen van ons programmaboekje tot 1 juli 2017, € 2,50 administratiekosten per bestelling in rekening.

Reserveringen na 1 juli

Vanaf 1 juli tot 2 uur voor een voorstelling kunt u kaarten reserveren. De reserveringskosten zijn € 1,00 per kaart met een maximum van € 10,00 (m.u.v. reserveringen voor film- en kindervoorstellingen, hiervoor worden geen reserveringskosten gerekend) ook al wordt het bewuste formulier gebruikt. Betaling via een machtiging is een voorwaarde voor reservering. Uw toegangsbewijzen worden thuisgestuurd. Afgenomen kaarten worden niet retour genomen, noch wordt de betaling gerestitueerd.

Bestellen is mogelijk via:

Website

www.hetonderdak.nl

E-mail

U kunt uw bestelling e-mailen naar: info@hetonderdak.nl. Vermeld uw naam, adres, woonplaats, IBAN-nummer, telefoonnummer, e-mailadres, datum van de voorstelling en het aantal gewenste kaarten. Gaat u naar een kindervoorstelling? Vergeet u dan niet aan te geven hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen het betreft.

Post

Gebruik het bestelformulier in dit programmaboekje. Vermeld uw naam, adres, woonplaats, IBAN nummer, telefoonnummer, e-mailadres, datum van de voorstellingen en het aantal gewenste kaarten. Na ondertekening kunt u het formulier, voldoende gefrankeerd, sturen naar Theater ‘t Onderdak, Postbus 124, 2170 AC Sassenheim.

Telefonisch

Het telefoonnummer is 0252 - 22 58 74. U kunt ons telefonisch bereiken op maandag, woensdag t/m vrijdag van 10.00 tot 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juli en augustus 2017). Op andere tijden kunt u het antwoordapparaat inspreken waarna wij u bij de eerstvolgende gelegenheid zullen terugbellen.

Kaartverkoop via Primera Sassenheim

Vanaf twee weken voor elke theatervoorstelling (niet voor films) zijn kaarten, indien de voorstelling niet is uitverkocht, verkrijgbaar bij Primera Sassenheim, Hoofdstraat 208, Sassenheim. Tel: 0252 - 21 17 56. U kunt bij Primera Sassenheim ook betalen met theaterbonnen (verkrijgbaar bij alle VVV-punten, de grotere theaters en schouwburgen).

Verkoop aan de zaal

Op de dag van de voorstelling, vanaf 45 minuten voor aanvang van de voorstelling, als er nog kaarten beschikbaar zijn. Uitsluitend contant of per pin te betalen.

Genres