Kaartverkoop

Vroegboekkorting tot 1 juli 2018

In het nieuwe theaterseizoen 2018-2019 kunt u profiteren van vroegboekkorting op de theatervoorstellingen!
Deze kortingsregeling is geldig vanaf het verschijnen van het programmaboekje en loopt tot 1 juli 2018. Kaarten die later worden besteld, komen niet meer in aanmerking voor deze kortingsregeling.

De kortingsregeling voor het seizoen 2018-2019 is als volgt samengesteld:

• Bij 1 voorstelling 5% korting op alle toegangskaarten
• Bij 2 voorstellingen 5% korting op alle toegangskaarten
• Bij 3 voorstellingen 5% korting op alle toegangskaarten
• Bij 4 voorstellingen 10% korting op alle toegangskaarten
• Bij 5 voorstellingen of meer 15% korting op alle toegangskaarten
• De kortingsregeling is niet van toepassing op filmpasse-partouts en op filmkaarten

De aanvraag van kaarten wordt behandeld op volgorde van binnenkomst, dus wees er snel bij want op = op. Na de sluitingsdatum worden de kaarten toegewezen en binnen 4 weken na 1 juli verzonden. N.B. Niet alle beschikbare kaarten per voorstelling worden met vroegboekkorting verkocht. Een vastgesteld aantal kaarten houden wij beschikbaar voor de losse verkoop.

Reserveren en betalen van kaarten

Met behulp van bestelformulier:

- tot 1 juli

Op het uitneembare bestelformulier geeft u de voorstellingen van uw keuze aan. Vult u duidelijk uw persoonsgegevens in, met IBAN rekeningnummer, uw telefoonnummer en e-mailadres. Controleer uw aanvraag goed. Onjuist ingevulde formulieren kunnen de behandeling vertragen of onmogelijk maken. Na ondertekening stuurt u het formulier, voldoende gefrankeerd, naar Theater ’t Onderdak, Postbus 124, 2170 AC Sassenheim of u doet het formulier in onze brievenbus bij het theater.

Met het ondertekende reserveringsformulier verklaart u de door u bestelde kaarten ook daadwerkelijk af te nemen. Tevens machtigt u Theater ’t Onderdak tot afschrijving van het totaalbedrag van het door u aangegeven IBAN bankrekeningnummer. Wij brengen voor deze vroegboekreserveringen, geldig vanaf het verschijnen van
dit programmaboekje tot 1 juli 2018, € 2,50 administratiekosten per bestelling in rekening.

Afgenomen kaarten worden niet retour genomen, noch gerestitueerd.

- na 1 juli

Vanaf 1 juli tot de laatste werkdag voor een voorstelling kunt u kaarten reserveren. De reserveringskosten zijn € 1,00 per kaart met een maximum van € 10,00, ook al wordt het bewuste formulier gebruikt. Betaling via een machtiging is een voorwaarde voor reservering. Uw toegangsbewijzen
worden zoveel mogelijk thuisgestuurd, of ze liggen op de dag van de voorstelling voor u klaar. Bij kindervoorstellingen worden geen reserveringskosten berekend.

Reserveren via e-mail

U kunt uw bestelling mailen naar: info@hetonderdak.nl. Vermeld uw naam, adres, woonplaats, IBAN nummer, telefoonnummer, e-mailadres, naam en datum van de voorstelling en het aantal gewenste kaarten. Komt u naar een kindervoorstelling? Vergeet u dan niet aan te geven hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen het betreft.

Website

Via onze website www.hetonderdak.nl kunt u kaarten bestellen vanaf het moment dat het programmaboekje is uitgekomen. De kortingspercentages en het bijbehorende bedrag aan administratiekosten tot 1 juli is in de programmatuur verwerkt, zodat u hiervan profiteert bij bestelling van kaarten voor meerdere voorstellingen. Na 1 juli vervalt automatisch het kortingspercentage en wijzigt het bedrag aan administratiekosten. Betaling vindt plaats met behulp van IDEAL.

Telefonisch

Ons telefoonnummer is 0252 - 22 58 74. U kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 10.30 uur (met uitzondering van de maanden juli en augustus). Op andere tijden kunt u het antwoordapparaat inspreken waarna wij u bij de eerstvolgende gelegenheid zullen terugbellen.

Voorverkoop via Primera

Vanaf twee weken voor elke theatervoorstelling (niet voor films) zijn kaarten, indien de voorstelling niet is uitverkocht, verkrijgbaar bij Primera Sassenheim, Hoofdstraat 208, Sassenheim. Tel: 0252 - 21 17 56. U kunt bij Primera Sassenheim ook betalen met theaterbonnen, verkrijgbaar bij alle VVV punten, de grotere theaters en schouwburgen.

Verkoop aan de zaal

Aan de zaal, vanaf 45 minuten voor aanvang van de voorstelling, indien er nog kaarten beschikbaar zijn. Uitsluitend contant of per pin te betalen.

Genres