direct naar de content
theaterhetonderdak541
theaterhetonderdak541
date
product
prijs
aantal
totalen

loading...

naar winkelmand
boekje

Kaartverkoop

Reserveren en betalen van kaarten
Via de website www.hetonderdak.nl kan men kaarten bestellen, vanaf het moment dat het programma bekend is. Betaling vindt plaats via IDEAL.

Afgenomen kaarten worden niet retour genomen, noch gerestitueerd.

E-mail
De bestelling mailen naar: info@hetonderdak.nl.
Vermeld naam, adres, woonplaats, IBAN nummer, telefoonnummer, e-mailadres, maar ook de naam en de datum van de voorstelling en het aantal kaarten dat u wenst.

Telefonisch
U kunt de bestelling ook telefonisch doorgeven. U wordt gevraagd naar uw naam, adres, woonplaats, IBAN nummer, telefoonnummer, e-mailadres, voor welke voorstelling u kaarten wilt en het aantal kaarten dat u wenst. Kindervoorstelling? Vergeet dan niet aan te geven hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen het betreft.

Voorverkoop via Primera Sassenheim
Vanaf twee weken voor elke theatervoorstelling (dus niet voor films) zijn er kaarten, indien de voorstelling niet is uitverkocht, verkrijgbaar bij Primera Sassenheim, Hoofdstraat 208, Sassenheim. Tel: 0252 - 21 17 56. Primera rekent een opslag van € 1,00 per kaart.

Verkoop aan de zaal
Aan de zaal, vanaf 45 minuten voor aanvang van de voorstelling, indien er nog kaarten beschikbaar zijn. Kaarten bij voorkeur met pin te betalen. Telefonische bereikbaarheid Wij zijn telefonisch bereikbaar, maandag en vrijdag van 10.00 tot 10.30 uur. Het telefoonnummer is 0252 - 22 58 74. Op andere tijden kunt u het antwoordapparaat inspreken waarna wij u bij de eerst volgende gelegenheid zullen terugbellen. Laat hiervoor uw telefoonnummer achter.