Za 24-Sep-2022 | 21:00

Disco

DJs4U

DJs4U, inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de bollenstreek en ver daarbuiten. Met 4 DJ’s verzorgen zij elk feest tot in de puntjes. Er is geen feest wat ze niet kunnen regelen. DJs4U draait wat u op uw feest wilt horen en dat wordt wel eens vergeten. Kies je voor DJs4U, dan komen ze bij u langs om alle persoonlijke wensen te bespreken, zodat ze er samen een leuk en bruisend feest van kunnen maken. Sinds 2011 bestaat de naam DJs4U, waar DJ’s Jörgen, Huub, Ron en Jesse al een aantal jaar samen feesten verzorgden, was er steeds meer vraag naar een gezamenlijke naam. Daarom besloten de DJ’s in 2011 verder te gaan als DJs4U. Doordat DJs4U uit meerdere Dj’s bestaat kunnen ze ieder feest compleet maken. 

De zaal is deze avond ingericht met alleen statafels. Er zijn bij deze voorstelling dus geen zitplaatsen. Tijdens de voorstelling is de bar in de foyer geopend, zodat u tussendoor een drankje kunt halen.

Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met Oranjevereniging Sassenheim. De kaartverkoop loopt dan ook via de Oranjevereniging Sassenheim

reserveren
LISTITEM_TITLE
muziek