Vr 04-Mar-2022 | 20:15

Goes Memphis

Dynamite Bluesband

De Bollenstreekse Dynamite Blues Band neemt het publiek van ‘t Onderdak mee naar de 'roots' van de Blues, Rock’n’Roll en Soulmuziek. In 2019 ging de band als winnaar van de Dutch Blues Challenge naar de stad Memphis in Amerika. Hier, aan de kade van de befaamde Mississippi, bezocht de band o.a. historische blues-clubs, nostalgische opnamestudio’s en het Graceland van Elvis. Dit avontuur leverde naast mooie herinneringen ook nieuwe songs op voor het laatste album 'Medicine' (bekroond met de Dutch Blues Award). Op vrijdag 17 december wordt dit muzikale avontuur met heerlijke covers en eigen werk in ‘t Onderdak herbeleefd. 


Van Elvis tot Johnny Cash, van BB King tot Otis Redding; de band neemt je mee langs de 'crossroads' van de blues, de buitenwijken van de soul en de oorsprong van de Rock’n’Roll en zorgt zo voor een vermakelijke en swingende 'Dynamite Night'!!

De Bollenstreekse Dynamite Blues Band neemt het publiek van ‘t Onderdak mee naar de “roots” van de Blues, Rock’n’Roll en Soulmuziek. In 2019 ging de band als winnaar van de Dutch Blues Challenge naar de stad Memphis in Amerika. Hier, aan de kade van de befaamde Mississippi, bezocht de band o.a. historische blues-clubs, nostalgische opnamestudio’s en het Graceland van Elvis. Dit avontuur leverde naast mooie herinneringen ook nieuwe songs op voor het laatste album “Medicine” (bekroond met de Dutch Blues Award). Op vrijdag 17 december wordt dit muzikale avontuur met heerlijke covers en eigen werk in ‘t Onderdak herbeleefd.

Van Elvis tot Johnny Cash, van BB King tot Otis Redding; de band neemt je mee langs de “crossroads” van de blues, de buitenwijken van de soul en de oorsprong van de Rock’n’Roll en zorgt zo voor een vermakelijke en swingende “Dynamite Night”!!

De zaal is deze avond ingericht met zowel zitplaatsen als statafels. U heeft bij deze voorstelling dus geen gegarandeerde zitplaats. Tevens is tijdens de voorstelling de bar in de foyer geopend, zodat u tussendoor een drankje kunt halen.

LISTITEM_TITLE
muziek